Pustovanje 2024 v Občini Domžale

Vabljeni, da pustni vikend preživite v najboljši družbi. V Občini Domžale bo tudi letos poskrbljeno za noro in nepozabno pustovanje. Dogajanje se bo začelo v petek, 9. februarja, s Petkovo Pumpo in skupino Mambo Kings. Nadaljevalo se bo v soboto, 10. februarja, z Otroškim pustnim rajanjem s Trkajem in njegovimi Repki, gledališko igrico KU-KUC ter skupino BIFRINA3, zvečer pa bo odrasle zabavala glasbena skupina Mi2. V nedeljo, 11. februarja, vabljeni na ogled enega največjih pustnih karnevalov v Sloveniji in rajanje v šotoru s skupino Mladi Gamsi.

Tudi letošnje Pustovanje bo noro in zabavno. Občina Domžale je skupaj s Pustno sekcijo Striček poskrbela za najmlajše in tudi tiste starejše.

Petek, 9. februarja 2024

Ogrevan šotor v Športnem parku na Viru:

20:00 – zabava s PETKOVO PUMPO in skupino MAMBO KINGS.

Sobota, 10. februarja 2024

Češminov park v Domžalah:

13:00 – zabava s Trkajem in Repki ter sladkanje s krofi.

14:00 – odhod povorke v spremstvu kurentov, godbe in mažoretk do Športnega parka na Viru, kjer se bo v ogrevanem šotoru ob 15. uri nadaljevalo pustno rajanje.

Ogrevan šotor v Športnem parku na Viru:

15:00 – gledališka igrica KU-KUC in zabava s skupino BiFrina3, pridružili pa se nam bodo tudi Ormoški kurenti in Godba Domžale.

Vstopnine ni!

Nedelja, 11. februarja 2024

14:00:34 – Ob 14 uri in 34 sekund vabljeni na ogled enega največjih pustnih karnevalov v Sloveniji, kjer se bodo predstavile različne, zabavne, barvite, tematske, okoliške ter gostujoče maske.

Po karnevalu sledi zabava v ogrevanem šotoru z glasbeno skupino Mladi Gamsi.

Pripravite pustne maske in se vidimo!

Karin Božič Zupančič; Foto: Občina Domžale

 

Tagi