Prodajni center Breza praznuje 20. rojstni dan

Prodajni center Breza v letošnjem letu praznuje 20. rojstni dan, ki ga bodo temu primerno tudi obeležili s praznovanjem. Rojstnodnevno praznovanje bo potekalo v soboto, 24. septembra 2016, v dopoldanskem času.

Prodajni center Breza je v dvajsetih letih delovanja postal priljubljena stičišče številnih občanov pa tudi okoličanov, ki se tja radi vračajo vedno znova in znova, da opravijo kakšen nakup ali pa si v kakšnem izmed tamkajšnjih gostinskih lokalov privoščijo kakšen priboljšek, saj prodajni center nudi zelo veliko različnih stvari na enem mestu.

Ob praznovanju okrogle obletnice Prodajnega centra Breza, ki bo potekalo v soboto, 24. septembra 2016, v dopoldanskem času, bodo nekatere trgovine kupcem ponudile 20% popust, otroci pa bodo prejeli brezplačni sladoled, ki ga bo podaril McDonalds. Vsem strankam, ki bodo opravile nakup nad 10 EUR, pa bodo podarili brezplačni prigrizek. Praznovanje pa seveda ne bo šlo brez torte. Le-to bodo razrezali ob 11. uri. Trgovina SPAR bo tako kot vsako leto podarila donacijo za otroke Osnovni šoli Roje.

V soboto, 24. septembra 2016, vljudno vabljeni na praznovanje 20. letnice Prodajnega centra Breza.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar
Tagi