Prihodnji teden bo v Domžalah potekala akcija “Dobrodelnost v decembru”

Prihodnji teden, od ponedeljka 17. decembra, pa do petka 21. decembra, bosta med 10. in 19. uro,  v Domžalskem domu na Ljubljanski 58, potekali dve dobrodelni akciji, ki ju bosta izvedla Center za mlade Domžale in Unicefove prostovoljke pri društvu Lipa.

Center za mlade Domžale bo v prostorih Domžalskega doma, izvedel tradicionalni prednovoletni boljšak, kjer boste po simboličnih cenah nakupili raznovrstne okrasne in uporabne predmete ter knjige za 1 €. Izkupiček od boljšaka bodo podarili v dobrodelni namen, v Sklad za Dejanov objem.

Hkrati vas Center za mlade Domžale poziva, da tudi vi pokukate po svojih stanovanjih in k njim prinesete predmete, na katerih se nabira prah (spominki, nakit, igrače, slike, okraski, itd.).

Unicefove prostovoljke pri Društvu Lipa – Univerzi za tretjo življenjsko obdobje, pa vas v prihodnjem tednu vabijo, da posvojite svojo punčko in tako rešite otroka. Z nakupom in posvojitvijo punčke za 20 €, boste omogočili cepljenje enega otroka proti šestim otroškim boleznim.

Naj na koncu poudarimo, da je vsaka dobra stvar, ki jo naredimo v življenju, za nekoga lahko zelo pomembna v določenem trenutku. Vabljeni torej prihodnji teden v Domžalski dom, na Dobrodelni december.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca
Tagi