Prihaja večer črnske duhovne glasbe: 2. Gospel večer na Viru pri Domžalah

Po odmevni lanski izvedbi bomo tudi letos v Delavskem domu na Viru pri Domžalah, priča ponovitvi večera črnske duhovne glasbe v izvedbi priznanih slovenskih izvajalcev. Prireditev bo potekala v petek, 25. oktobra 2013, ob 20. uri.

Poleg priznanega a cappella gospel zbora Bee Geesus, ki je na 1. Gospel večeru nastopil v družbi Nuške Drašček, bo tokrat na oder Delavskega doma na Viru pri Domžalah stopil najvidnejši domači gospel sestav, vokalna skupina 4Given. Zasedbi, ki ju razen gosplovske usmeritve krasi odlična a cappella izvedba, sta v preteklosti izvedli že vrsto skupnih nastopov, največkrat dobrodelnih.

Kot pravi organizator prireditve, Matija Marinček, se obiskovalcem tudi tokrat obeta odličen večer, poln pristne energije in veselega sporočila. In seveda v želji, da bi tovrstna prireditev na Viru pri Domžalah v prihodnosti postala tradicionalna.

Vstopnice lahko rezervirate na e-naslovu: gospel.vecer@gmail.com in po telefonu na številki 070 247 981, ali pa jih že lahko kupite v trgovini Sonček na Viru in v kavarni Florijan v Domžalah (blizu pošte, na Kolodvorski ulici). Cena vstopnice v predprodaji je 8 € za dijake, študente in upokojence ter 10 € za odrasle; za predšolske otroke in brezposelne je vstop prost. Cena vstopnice na dan koncerta bo za vse 12 €.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Matej Kolaković, Katarina Tadina, arhiv 4Given
Komentarji uporabnikov
Tagi