Prihaja 7. Dobrodelni gasilski koncert

Občina Domžale in Gasilska zveza Domžale letos pripravljata dobrodelni gasilski koncert, že sedmi po vrsti. 

V četrtek, 6. oktobra 2016, ob 19. uri se bodo obiskovalci Športne dvorane Domžale v dobrodelnem vzdušju zabavali na že 7. Dobrodelnem gasilskem koncertu, na katerem se bodo tudi letos zbirala sredstva v Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev.

Tudi letošnji koncert bodo popestrili številni narodno zabavni ansambli, glasbeniki in drugi nastopajoči – ansambel Pogum, Zala Smolnikar, ansambel Ideja, Udruga cimbalista Hrvatske, Harmonikarji šole Simona Cerarja, Beneški fantje, ansambel Golte, ansambel Ekart. Dobrodelni koncert bosta vodila Katja Tratnik in humorist Poštar Peška. 

»Verjamemo, da je med nami ogromno ljudi dobrega srca, ki jim ni težko pokazati spoštovanje do gasilcev in njihovih družin. Prostovoljni gasilci in njihove družine se prav tako soočajo s finančnimi težavami in problemi, ki jih le s svojimi dobrimi dejanji žal ne morejo rešiti. Ponovno pokažimo, da nam ni vseeno za sočloveka. Za človeka z veliko začetnico, ki se, ko zasliši na pomoč, takoj odzove in pomaga«, pravijo na Občini Domžale.

Vabljeni na prijeten koncert za dober namen, ki bo med drugim tudi popestril družabno dogajanje in življenje v naši občini.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale
Tagi