Pri Ribiču Ediju poleg morskih dobrot na voljo tudi jedi iz kotlička

Ta vikend v ponudbi bujta repa z rebrci iz kotlička

Pred nami je vikend in na domžalskem tržnem prostoru bo ponovno zadišalo po morskih dobrotah, ki jih s svojo ekip ob petkih in sobotah pripravlja Edi iz Gostilne Ribič. Poleg stalne ponudbe morskih dobrot, ima Edi na voljo tudi jedi iz kotlička. Ta vikend bo imel v ponudbi goveji krompirjev golaž. Zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije, morskih dobrot in jedi na žlico ne boste mogli pojesti tam, jih pa lahko naročite in vzamete s seboj domov.

Vsi dobro vemo, da so jedi na žlico, kadar so skuhane v večji količini, veliko boljše kot, če bi jih pripravili doma. Ribič Edi, ki nas s svojo ekipo ob vikendih že vrsto let razvaja z morskimi dobrotami, je v zadnjem času razširil svojo ponudbo na jedi, ki so pripravljene v kotličku. Tako je imel do sedaj že svoji ponudbi ričet s prekajenimi svinjskimi rebri, pasulj s klobaso, joto, segedin golaž, goveji krompirjev golaž … Ta vikend pa se boste lahko okrepčali z bujto repo z rebrci. Iz kotlička!

Ima pa Edi v svoji stalni ponudbi vedno raznolike in pestre morske jedi; sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet … Pa dober tek!

Prejšnji vikend je Edi v kotličku skuhal segedin golaž.

Obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.

Miha Ulčar; Foto: Vido Repanšek

Tagi