Pri Kukiju v Atrij kleti bo ponovno dišalo po poletju
Kdo bi kuhal, dobro jedel in dobro pil z nami?
Kulinarične delavnice, ki potekajo v Atrij kleti in na katerih se tečajniki pod vodstvom kuharskega mojstra učijo pripravljati različne jedi, so postale prava uspešnica, saj je zanimanje zanje izredno veliko. Znanje, ki ga tečajniki pridobijo tam, pa je v nadaljevanju še kako dobrodošlo v domači kuhinji, da zadiši malo drugače in da je malce drugače začinjeno.
V Atrij kleti, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 106b v Domžalah bodo v sredo, 22. januarja 2020, ob 18. uri vihteli kuhalnice, saj bodo zaradi velikega zanimanja ponovno pripravili kuharsko delavnico “Diši po poletju, na kateri se bodo vsi, ki so željni novih kuharskih veščin, naučili pripraviti obrok začinjen s praktičnimi nasveti in napotki mojstra kuhanja.
Na kulinarično delavnico na kateri bo tokrat dišalo po poletju, ste lepo vabljeni tudi vi, v kolikor si želite izpopolniti svoje kuharsko znanje. Poleg vsake jedi boste svoje brbončice razvajali s priporočenim vinom vrhunskih slovenskih in tujih vinarjev. V pričakovanju snidenja vas lepo pozdravlja vaš Kuki z ekipo.
KAJ SE BO KUHALO?
TOPLA PREDJED |
|
JUHA |
|
GLAVNA JED |
|
SLADICA |
|
KDAJ? | Sreda, 22. januar 2020, ob 18. uri |
KJE? | Atrij klet, Ljubljanska cesta 106b, Domžale |
PRIJAVE | 031 837 848 (prijave do torka, 14. januarja 2020) |
CENA | 39 € (z DDV) |
Kdor se udeleži vsaj štirih tečajev, ima 50% popusta! |
Atrij klet
Prijeten ambient Atrij kleti, ki je urejen v starinskem stilu, je več kot primeren za umik iz vsakdanjega tempa življenja, kjer lahko v družbi s prijatelji izpiješ čašo žlahtnega vinca različnih priznanih slovenskih in tujih blagovnih znamk. Prostor je več kot primeren tudi za zaključene družbe, kjer se lahko ob dobri kapljici družite s prijatelji, sodelavci, sorodniki …
Avtor: Miha Ulčar; Foto: Atrij klet