Predpraznični sejem Osnovne šole Domžale in Podružnične šole Ihan

Osnovna šola Domžale skupaj s Podružnično šolo Ihan po nekaj letnem premoru ponovno organizira Predpraznični sejem ter lepo vabi v torek, 29. novembra 2022 in v četrtek, 1. decembra 2022, da se jim pridružite ob 17. uri v jedilnici OŠ Domžale.

Predpraznični sejem bo ponujal velik nabor izdelkov, ki so jih izdelali učenci, obiskovalce bo v Domžalah pričakal tudi srečelov. Poskrbljeno bo tudi za sladke prigrizke (piškoti, palačinke in pečena jabolka). Učenci in učitelji so se tudi letos izredno potrudili, da pričarajo čaroben predpraznični čas.

Z obiskom predprazničnega sejma ter nakupom simpatičnih in uporabnih izdelkov, boste pomagali Šolskemu skladu, ki organizira letošnji sejem z namenom zbiranja sredstev za socialno ogrožene učence, ter financiranje nadstandardnih dejavnosti, ki pomagajo k uspešnemu razvoju učencev.

Učence in šolski sklad lahko podprete tudi s praktičnimi darili in prostovoljni prispevki. Za več informacij se lahko obrnete na Upravni odbor šolskega sklada, na gospo Tanjo Šket, tanja.sket@gmail.com – članico upravnega odbora šolskega sklada

Lepo vabljeni

Petra Petravič; Foto: Osnovna šola Domžale

Tagi