Pred vrati je 8. Dobrodelni gasilski koncert

V četrtek, 5. oktobra 2017, ob 19. uri se bodo obiskovalci Športne dvorane Domžale v dobrodelnem vzdušju zabavali na 8. Dobrodelnem gasilskem koncertu, na katerem se bodo tudi letos zbirala sredstva v Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev.

Tudi letošnji koncert bodo popestrili številni narodno zabavni ansambli, glasbeniki in drugi nastopajoči, ki so se odpovedali honorarju in tudi sami na ta način pokazali podporo gasilcem in gasilstvu. Za dobro voljo in pester večer bodo tokrat poskrbeli Manca Špik, Kvatropirci, Godba Domžale, Gruntovčani – Koprivnica, ansambel Roberta Zupana, MOPZ CZR Domžele, Čudežni dečki in ansambel Marcela IN. Dobrodelni koncert bosta vodila Katja Tratnik in humorist Vinko Šimek.

»Verjamemo, da je med nami ogromno ljudi dobrega srca, ki jim ni težko pokazati spoštovanje do gasilcev in njihovih družin. Prostovoljni gasilci in njihove družine se prav tako soočajo s finančnimi težavami in problemi, ki jih le s svojimi dobrimi dejanji žal ne morejo rešiti. Ponovno pokažimo, da nam ni vseeno za sočloveka. Za človeka z veliko začetnico, ki se, ko zasliši na pomoč, takoj odzove in pomaga«, pravijo na Občini Domžale, ki skupaj z Gasilsko zvezo Domžale organizira dobrodelni gasilski koncert.

Vabljeni v četrtek, 5. oktobra 2017, ob 19. uri v Športno dvorano Domžale na prijeten koncert za dober namen, ki bo med drugim tudi popestril družabno dogajanje in življenje v naši občini.

Prodaja vstopnic:

  • www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu EVENTIM
  • pri vseh PGD v občini Domžale
  • Gostilna Keber, Domžale
  • in uro pred prireditvijo

Utrinke z lanskega dobrodelnega gasilskega koncerta si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar, Občina Domžale
Tagi