Praznični vozni red nihalke in sedežnice na Veliki planini

Med božično-novoletnimi prazniki se bo ustavil vsakdanji delovni tempo za večino ljudi. Mnogi se bodo odpravili tudi na krajše dopuste ali pa izlete. Med priljubljenimi destinacijami je tudi Velika planina, ki jo v teh praznikih obišče veliko ljudi.

Velika planina je mnogim priljubljena izletniška in počitniška destinacija, zato ob božično-novoletnih praznikih prilagodijo praznični vozni red nihalke in sedežnice ter odpiralni čas gostišč. Pripravili so tudi praznični popust ob nakupu vozovnic, v kapeli Marije Snežne pa bo potekala tradicionalna polnočnica.

PRAZNIČNI POPUSTI ob nakupu vozovnic
V decembru so za vas pripravile praznične popuste. Ob nakupu vozovnic za nihalko in sedežnico prejmete 5% popust od zneska nakupa v obliki kupona, ki ga lahko izkoristite v vseh Gostilni Pod žičnico in gostišču Zeleni rob. Zato, ne pozabite vzeti računa na blagajni, saj so na njem natisnjene vse ugodnosti in kuponi.

LEPO VREME na Božični večer
Vremenoslovci pravijo, da bo letošnji Božič zelen. Ko je po nižinah megla in oblačnost je v hribih lepo sončno in jasno vreme. Pravi čas, da obiščete Veliko planino in se predajate zimskim sončnim žarkom in uživate v teh prazničnih dneh, ki so pred nami.

POLNOČNICA na Veliki planini
Tudi letos bo na planini potekala polnočnica v kapelici Marije Snežne v pastirskem naselju na Veliki planini. Vabljeni, da se toplo oblečeni in obuti pridružite množici romarjev, ki se vsako leto znova ne morejo načuditi lepoti in čarobnosti božične noči na velikoplaninski planoti. Nihalka bo na Božični večer vozila od 8:30 do 24:00 in nato naprej ob 2:00 do 5:00 zjutraj.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Velika planina d.o.o.
Tagi