Posebna pustolovščina po močvirju

Društvo Kreativni nomadi v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) lepo vabi v sredo, 31. maja 2023, ob 17. uri na tematski sprehod po močvirju, v objem narave.

Skupaj se bomo podali na posebno pustolovščino pomladi. Pot nas bo vodila skozi čarobni gozd, kjer bomo čutili vonj narave in prisluhnili petju ptic.

Z bosimi nogami bomo stopili v čudovito močvirje, tu se bomo ustavili, občudovali in spoznavali pestro, bujno življenje, ki v njem prebiva. Na zeleni gozdni preprogi, tik ob reki, se bomo prepustili pomladni meditaciji, ki nas bo prebudila in razsvetlila. Skozi meditacijo nas bo vodila mag. Mojca Tavčar (Društvo Pot srca).

Povezali se bomo s sabo in s prečudovito naravo okrog nas. V tej meditaciji bomo prebudili telo in ga z dihom prečistili in razstrupili, naše misli bodo postale jasne in duša lahkotna. Enostavno dihalno meditativno prakso, ki razveseli tudi otroke, se bomo zlahka naučili in jo lahko izvajali tudi doma. Občutili bomo, kako se energija prebuja v vsaki rastlini, v vsakem cvetu in v vsakem delcu nas samih.

Pridružite se nam na tem čutnem sprehodu skozi gozd in močvirje, na katerem bomo skupaj ustvarili izjemno izkušnjo.

Obvezne so predhodne prijave, ki jih sprejemamo do torka, 30.5.2023 na:
mojcakocar@gmail.com ali kreativninomadi@gmail.com

Ob prijavi dobite točna navodila in izhodiščno lokacijo sprehoda. Udeležba na lastno odgovornost. Dogodek je brezplačen.

Lepo vabljeni.

Društvo Kreativni nomadi

 

Tagi