Poletne jezikovne delavnice jezikovne šole DUDE

Le še dobri trije tedni nas ločijo do pričetka šolskega leta, zato so jezikovne delavnice, ki bodo potekale od 17. do 21. avgusta, kot nalašč za vašega otroka. Teden ki ga preživijo skupaj s sovrstniki, je poln dogodivščin, zelo zabaven in predvsem poučen. Vse poteka v angleščini, v petek pa je dodana še ura nemščine, ker je letošnja rdeča nit Nemčija.

Prvi dan poletne jezikovne delavnice bodo otroci obiskali Gasilski dom na Viru. Drugi dan se bodo z vlakom popeljali v Ljubljano, kjer bodo obiskali Šolski muzej in se seznanili z učenjem v času naših dedkov in babic. V sredo bodo obiskali Arboretum Volčji potok, kjer bodo otroci iskali slike o znamenitostih Nemčije, se pogovarjali o varovanju okolja in narave ter sadili rože. V četrtek bodo otroci obiskali kmetijo Jeršin v Tunjicah, kjer bodo božali živali in jahali konje, v gozdu pa bodo iskali izgubljene živali. V petek bodo imeli otroci tradicionalen piknik v Dragomlju, kjer bodo pekli "štrudelj", peli, plesali in se igrali igre brez meja.

Še je čas za vpis, zato ne odlašajte in pokličite jezikovni center DUDE na tel. 041 317 444 ali jim pošljite e-mail: dude@dude.si.

Avtor: Lili Jurman; Foto: DUDE
Komentarji uporabnikov
Tagi