Poletna podjetniška šola z AI

Te zanima, kako lahko s pomočjo laboratorija, zemljevida in mikroskopa tvoja podjetniška ideja zaživi? Se želiš naučiti samostojno presojati in ocenjevati ideje, iskati probleme in potrebe ter razumeti svoje potencialne stranke in njim prilagoditi svojo rešitev?

Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale v sodelovanju z Občino Domžale organizira brezplačno poletno podjetniško šolo z AI, v kateri se boš zabaval, pri tem pa naučil in osvojil tehnike in metode, ki ti bodo pomagale na tvoji karierni in poslovni poti. V podjetniški šoli ti bo predstavljeno, kako samostojno presojati in ocenjevati ideje, iskati probleme in potrebe strank, razumeti svoje potencialne stranke ter njim prilagoditi svojo rešitev. S pomočjo AI in drugih orodij boste raziskovali trende in razvijali napredne rešitve.

Letošnja brezplačna Poletna podjetniška šola z AI, je namenjena vsem, ki želijo nadgraditi svoje podjetniške kompetence in se opremiti z znanji, ki bodo koristna na karierni in podjetniški poti. Še posebej je primerna za vse dijake, študente in podjetnike začetnike ter vse tiste, ki menijo, da ne vedo vsega.

Delavnice bodo potekale od 26. do 30. junija, od 10. ure do 15. ure, v ŽIVO na Obrtni zbornici Domžale, Šaranovičeva cesta 21c, Vir, Domžale.

Udeleženci se bodo družili z Enejem Gradiškom in Mellanie Grudniik, ki jima bosta pomagala pri delavnicah, na katerih bodo pridobili novo znanje, veščine ter dragocene izkušnje iz podjetniškega sveta.

Celotna Poletna podjetniška šola z AI obsega 25 šolskih ur in je za udeležence brezplačna.

Več o poletni šoli si lahko preberete TUKAJ.

Prijava na poletno šolo je možna TUKAJ.

Miha Ulčar; Foto: Obrtna zbornica Domžale

 

Tagi