Poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale vabijo, da jih obiščete na Dnevu odprtih vrat

Poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale vsako leto v mesecu oktobru, mesecu požarne varnosti, na široko odprejo svoja vrata, kjer obiskovalcem pokažejo njihovo dejavnost, vozila, opremo ter še številne druge stvari.

Poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale vabijo vse občanke in občane na njihov Dan odprtih vrat, ki bo potekal v petek, 20. oktobra 2017, ob 16. uri. Na Dnevu odprtih vrat bodo poleg svojih vozil in opreme ter seveda prikaza njihove dejavnosti, pripravili tudi gasilski poligon za otroke. Prav tako pripravljajo tudi predstavitveno vajo posredovanja ob prometni nesreči ter prikaz uporabe gasilnika in gašenja začetnega požara in orientacijo v zadimljenem prostoru.

Vsega seveda ne smemo izdati, zato lepo vabljeni, da jih v petek, 20. oktobra 2017, ob 16. uri obiščete na Količevem in se na lastne oči ter seveda tudi ušesa prepričate, kaj vse počnejo naši poklicni gasilci. Poleg zanimivega in pestrega popoldneva, bo ta tudi koristen, saj boste iz prve roke dobili kakšno koristno informacijo, ki vam lahko pride prav v primeru, ko vas obiščejo takšne ali drugačne težave.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Tagi