Pohod ob reki, ki povezuje, bo zopet povezal Domžale in Kamnik

V soboto, 4. septembra, bomo s pohodom ob Kamniški Bistrici že petič povezali Kamničane, Domžalčane in okoličane. Organizatorji – Modre novice, Zavod za turizem in šport Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale –obljubljajo pozitivno vzdušje.

Občini Domžale in Kamnik že leta gradita poti ob reki Kamniški Bistrici, ki ustvarjajo prostor za rekreacijo v obeh občinah in ju povezujejo. Pot bomo letos že petič povezali s pohodom od Glavnega trga v Kamniku do Parka Martina Krpana v Domžalah. Na 14-kilometrski trasi se bodo pohodniki lahko ustavili na več postojankah, na katerih bodo dobili žige. Tisti, ki bodo prehodili celotno traso in zbrali vse žige, bodo nagrajeni s simboličnimi darili. Vse aktualne informacije pred pohodom lahko udeleženci dobijo na spletni strani https://www.pohodobreki.si/ ali FB profilu @pohod ob reki. Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji javnih prireditev na prostem.

Vsa leta se je Pohoda ob reki, ki povezuje, udeležilo veliko pohodnikov, ki so podprli pozitivno sporočilo o pomembnosti povezovanja in sodelovanja. Organizatorji upajo, da bo tako tudi letos. Prisrčno vabljeni!

Ekipa Modrih novic

Komentarji uporabnikov
Tagi