Počitniški hang v Centru za mlade Domžale

Preživljate poletje v Domžalah? Vabljene in vabljeni v Center za mlade Domžale, od ponedeljka do petka od 12. do 16. ure, od 18. julija do 19. avgusta, kjer lahko v mirnem in sproščenem poletnem vzdušju, s prijatelji_cami ali posamezno malo pohangate, preizkusite katerega izmed športnih rekvizitov, prebrskate med knjigami in revijami ali si ogledate katerega izmed zanimivih filmov iz naših novih filmskih zbirk za najmlajše, mlade in že odrasle. Spremljajte naša socialna omrežja, kdaj bodo na sporedu kvizi, filmi in drugi dogodki, ali pa se zgolj oglasite v placu!

Če imaš doma knjige, ki jih ne potrebuješ večjih lahko prineseš v našo izmenjevalnico knjig. Med zbranimi knjigami, med katerimi se najdejo tako zelo zanimivi ter tudi uporabni naslovi, pa si lahko za samo 1 evro izbereš svoje nove počitniško branje! Zbrani denar namenimo v dobrodelne namene v lokalni skupnosti 🙂

Če pa te zanimajo teme, povezane z vzgojo, učenjem, psihologijo, odvisnostmi, mladinskim delom in podobno, vabljen_a v našo strokovno knjižnico, kjer najdeš veliko priročnikov, monografij in učbenikov na omenjene teme ter še mnogo več! Izposoja knjig je brezplačna. Med poletnimi počitnicami si lahko knjige izposodiš vsak dan od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ure!

Avtor: CZM Domžale; Foto: CZM Domžale

 

Tagi