PGD Kamnik praznuje 140 let delovanja

Gasilke in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik letos praznujemo 140 let delovanja. Lepo vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 27. avgusta 2022 v Kamniku, kjer bomo v dopoldanskem času na Glavnem trgu pripravili predstavitev društva, medtem, ko bo v popoldanskih urah čas za parado. Le ta bo potekala od Glavnega trga do Doma kulture Kamnik

Od 9. ure dalje si boste lahko na Glavnem trgu ogledali predstavitev dejavnosti PGD Kamnik, naše opreme in voznega parka. Predstavitev aktivnosti bo pripravljena tudi za najmlajše, tisti najpogumnejši pa si boste lahko s pomočjo avtolestve ogledali center Kamnika kar iz zraka.

V Samčevem predoru bo ob 10.30 uri potekala demonstrativna vaja prometne nesreče. Predstavili se bodo tudi veterani in gasilska mladina.

Vabljeni k ogledu gasilske parade ki se bo v soboto, 27. avgusta 2022 začela ob 18.30 uri in bo potekala od Glavnega trga do Doma kulture Kamnik. V njej bodo sodelovale gasilke in gasilci, gasilski praporščaki in gasilska vozila. Za glasbeno in plesno popestritev bodo poskrbele godbenice in godbeniki Mestne godbe Kamnik in članice Društva kamniških mažoretk Veronika.

Z gasilskim pozdravom »Na pomoč!« vas vabimo, da se nam pridružite na našem praznovanju 140. obletnice delovanja.

PGD Kamnik

 

Tagi