Perspektive drugačnosti 2024

Bliža se novo koledarsko leto 2024, zato nekateri že razmišljajo kje in kakšen koledar bodo dobili, da bo krasil njihov dom in jim dajal podatke o dnevu in mesecu v katerem so. Eden izmed boljših je zagotovo  dobrodelni koledar Centra za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Kamnik (CIRIUS), saj poleg zanimivih slik nosi tudi dobrodelno noto.  Delo, ki ga opravljajo v CIRIUSu – centru za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje otrok, je sicer naporno a prinaša mnoga zadovoljstva, kajti vztrajno delo in prizadevanje rodi sadove uspeha, ter krepi medsebojne odnose.

Tokratni koledar Perspektive drugačnosti je skupno delo odraslih in mladostnikov, ki so skupaj zavihali rokave in naredili res prikupen koledar za leto, ki prihaja. Z nakupom dobrodelnega koledarja bomo podprli socialni sklad v CIRIUSu iz Kamnika, da bi omogočil zagotavljanje enakih možnosti za otroke in mladostnike, ki prihajajo iz socialno šibkejših družin in jim omogočil tako normalni razvoj kot razvoj talentov, ki jih imajo.

Likovna dela za koledar so prispevali otroci in mladostniki CIRIUS Kamnik pod mentorstvom Nataše Petrović in Lote Kahne. Podobe so povezane z zgodbami mladih hendikepiranih oseb. Z njimi se je pogovarjal psiholog in publicist dr. Dušan Rutar.

Še nekaj osnovnih informacij o koledarju. Koledar je stenski  s spiralo po daljši stranici in meri 42 x 31 cm poleg potiskane naslovnice vsebuje še 12 obojestransko potiskanih listov (na čelni strani vsakega lista – meseca se nahaja risba s koledarskim delom, na zadnji strani vsakega lista pa portret osebe s pripovedjo in potiskana kartonska podlaga. Priporočena cena koledarja je 12,00 eur (DDV je vključen v ceni), ne bodo pa jezni, če primaknete še kakšen evro, saj vedno pride prav. Če pa želite, da bi vaše podjetje imelo takšen koledar, je doplačilo za logotip podjetja na kartonski podlagi: 0,7 eur/kos (DDV je vključen v ceno).

Za naročila se obrnite na Lucija Gradišek Leban, tel: 031 382 704, e-mail: tajnistvo@cirius-kamnik.si; TRR: 01100-6030689368, sklic: 00 299-09.

Avtor: DJD; Foto: CIRIUS Kamnik

 

Tagi