Pero Lovšin v Kavarni Hiša

V sredo, 5. julija 2023, lepo vabljeni v priljubljeno Kavarno Hiša v Dob pri Domžalah, kjer bo ob 19.30 uri ob soju večernih luči nastopal Pero Lovšin.

Pevec zabavne glasbe Pero Lovšin je v svoji 40 letni glasbeni karieri samostojno in v skupinah posnel 20 studijskih albumov, prejel številne nagrade in nastopal na vseh največjih odrih v Sloveniji in državah nekdanje Jugoslavije.

V svoji karieri je bil zaposlen kot novinar, urednik ter reporter, od sredine 90 ih let pa se je predal profesionalni glasbeni karieri. Ob praznovanju 40. letnice ustvarjanja je bil o njemu posnet igrano-dokumentarni film z naslovom Pero Lovšin – Ti lahko.

S Pankrti je imel razprodane koncerte v hali Tivoli in dvorani Stožice, samostojno pa v Križankah in Cankarjevem domu. V sredo, 5. julija 2023 ob 19.30 uri pa v goste prihaja v priljubljeno Kavarno Hiša v Dob pri Domžalah.

Butični koncerti, ki potekajo v Kavarni Hiša so izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato si še pravočasno rezervirate vstopnice, ki so že naprodaj na tel. št.: 041 701 080 ali osebno v Hiši Kavarna, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete.

V kolikor bo vreme dopuščalo, bo to letošnji prvi julijski butični koncert, ki ga bodo izpeljali na prekrasnem vrtu priljubljene Kavarne Hiša v romantičnem soju večernih luči.

Lepo vabljeni.

Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

Tagi