Nujno obvestilo: Novi termini asfaltiranja in zapore ceste Radomeljske čete

Minule dni jo je dež zagodel izvajalcem del, ki so se želeli lotiti asfaltiranja ceste Radomeljske čete. Vsa stvar je bila najprej prestavljena na 21. oktober. Sedaj, ko pa se je vreme le malo umirilo pa je asfaltiranje načrtovano, da se bo pričelo v nedeljo, 23. oktobra. V nadaljevanju objavljamo podroben termin del na tej cesti in urnik zapore ceste. Obvestilo velja samo v primeru lepega vremena, drugače se asfaltiranje prestavi.

Občina Domžale zaključuje z rekonstrukcijo ceste Radomeljske čete. V mesecu oktobru bo zaključena večina del na lokalni cesti Radomlje – Rova. Na odseku od konca naselja Trata do naselja Rova smo namreč že avgusta pričeli z rekonstrukcijo lokalne ceste. Dela obsegajo sanacijo ceste, gradnjo pločnika in javne razsvetljave, ureditev amfibijskih kanalov za dvoživke (žabe), urejanje križišča Rova – Kolovec in odvodnja viška vodnih količin zalednih voda iz območja Opekarna oz. glinokopa (območje obstoječega ribnika) na južno območje (grapo).

Izvajalec del, Elicom d.o.o. obvešča, da so zaradi slabih vremenskih pogojev asfaltiranje ceste Radomeljske čete (od Radomelj do Rov) že prestavili in sicer:

  • V nedeljo, 23. oktobra 2016, bo ob 7. uri vzpostavljena popolna zapora prometa do 7. ure zjutraj naslednjega dne (izdelava finega planuma – grediranje).
  • V ponedeljek, 24. oktobra 2016, bo od 9. ure pa vse do 17. ure vzpostavljena popolna zapora ceste za ves promet (asfaltiranje ceste – grobo).
  • V torek, 25. oktobra 2016, od 9. do 17. ure, cesta bo prevozna šele po 19. uri, velja popolna zapora ceste za ves promet (asfaltiranje ceste – grobo).
  • V četrtek, 27. oktobra 2016, bo vzpostavljena popolna zapora ceste za ves promet med 8. in 17. uri. Cesta bo prevoza šele po 19. uri (asfaltiranje ceste – fino).
  • V petek, 28. oktobra 2016, bo vzpostavljena popolna zapora za ves promet med 8. in 17. uro. Cesta bo prevozna šele po 19. uri (asfaltiranje ceste – fino).

Kot so še sporočili iz podjetja Elicon, obvestilo velja samo v primeru lepega vremena, v nasprotnem primeru se posledično prestavi asfaltiranje ceste. Občane in občanke naprošajo za strpnost in upoštevanje prometne signalizacije.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: splet
Komentarji uporabnikov
Tagi