Napovednik: Gasilska veselica PGD Rova

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Rova vas z velikim veseljem vabijo, da se jim pridružite na veliki vrtni veselici, ki bo potekala v nedeljo, 7. julija 2024, od 17.30 dalje. Veselica bo potekala pred gostilno Pirc na Rovah, kjer bomo skupaj ustvarili nepozaben večer poln smeha, plesa in dobre volje.

Za izvrstno glasbeno spremljavo in razposajene plesne ritme bo, tako kot že tradicionalno, poskrbel vrhunski Ansambel Saša Avsenika. Njihova prepoznavna glasba, polna čustev in energije, bo zagotovo pričarala pravo vzdušje ter vas povabila na plesišče, kjer boste lahko zaplesali v ritmu polk, valčkov in drugih priljubljenih melodij.

Ker vemo, da dobra glasba in ples vzbudita tudi lakoto in žejo, bomo poskrbeli za bogato kulinarično ponudbo. Na voljo bodo različne domače dobrote, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne okuse. Seveda pa ne bo manjkalo tudi osvežilnih pijač, ki vas bodo ohladile in osvežile v poletnem večeru.

Obeta se nam čudovit večer, poln dobre glasbe, okusne hrane in prijetne družbe. Podprimo skupaj gasilce PGD Rova, pokažimo jim, da podpiramo njihovo delo in prispevajmo k temu, da bodo lahko še naprej učinkovito skrbeli za varnost in dobrobit naše skupnosti.

Pridružite se nam na veliki vrtni veselici PGD Rova in skupaj ustvarimo nepozabne spomine.

Vljudno vabljeni!

Nina Orehek, foto: Gasilci PGD Rova

Tagi