Nagradna igra Domžalca: Iščejo se najlepše božično-novoletne smrečice v Domžalah in okolici

Prazniki se hitro bližajo in da tudi sami občutimo tisto pravo praznično vzdušje, ponavadi poskrbimo, da so v naših domovih ali pred domovi postavljene smrečice, ki jih okrasimo po svojem okusu. Marsikdo je ponosen na svojo božično-novoletno smrečico in bi jo rad pokazal tudi drugim, zato Domžalec objavlja nagradno igro s katero bomo poiskali najlepše božično-novoletne smrečice (jelke) v Domžalah in okolici.

Če želite predstaviti tudi drugim svojo smrečico in ste prepričani, da je najlepša, potem jo nemudoma fotografirajte in fotografijo pošljite na info@domzalec.si do torka 25. decembra 2012. Vse prejete fotografije vaših smrečic, bomo v sredo 26. decembra 2012 objavili na naši facebook strani, kjer boste lahko  glasovali za najlepšo smrečico. Lastniki petih najlepših smrečic, izbranih po okusu bralcev, bo prejelo nagrade:

1. nagrada: Tabure Free-dom Taby iz podjetja Free-dom
2. nagrada: Kosilo za dve osebi v gostilni Repanšek Homec
3. nagrada: Knjiga Domžale med nebom in zemljo, avtorja Primoža Hienga
4. nagrada: Dekorativni vzglavnik Free-dom iz podjetja Free-dom
5. nagrada: Dekorativni vzglavnik Free-dom iz podjetja Free-dom

Prav tako bomo eno nagrado (dekorativni vzglavnik Free-dom) podelili tudi izžrebanemu posamezniku, ki bo sodeloval pri glasovanju.

Z zmagovalcem bomo opravili tudi reportažo in jo objavili na našem portalu.

Torej, če ste prepričani, da je vaša božično-novoletna smrečica najlepša, jo nemudoma fotografirajte in nam fotografijo vaše smrečice pošljite na info@domzale.si
 

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi