Nacionalni mesec skupnega branja v Knjižnici Domžale

Nacionalni mesec skupnega branja poteka med 8. septembrom in 8. oktobrom 2023. Letošnje leto je poudarek namenjen promociji nacionalnih projektov za spodbujanje branja in bralne pismenosti v domačem in mednarodnem okolju. 

V Knjižnici Domžale v okviru Nacionalnega meseca skupnega branja pripravljamo različne dogodke za vse bralce.

Najmlajše vabimo na pravljično urico in delavnico z animatorko Eriko, ki bo v ponedeljek, 18. septembra 2023 ob 17. uri.

Na mladinskem oddelku si lahko od 4. septembra do 16. septembra 2023 ogledate razstavo bralnospodbujevalnega projekta Vesele urice, od 2. oktobra do 25. oktobra 2023 pa razstavo bralnospodbujevalnih projektov Moje bralno popotovanje in Čudežnega kovčka.

V okviru bralnospodbujevalne akcije MKL Posebne knjige – posebne zgodbe od 18. septembra do 30. septembra pripravljamo razstavo posebnih knjig, več na povezavi.

Odrasle vabimo na literarno kavarno z Ireno Svetek, ki jo organiziramo kot uvod k bralnospodbujevalnemu projektu Okusimo besedo, tj. bralna značka za odrasle, ki se začne s 1. oktobrom. Irena Svetek bo knjižnico obiskala v četrtek, 28. 9. 2023 ob 19. uri.

Vabljeni tudi na druge dogodke Knjižnice Domžale.

Knjižnica Domžale

Tagi