Na Pšati se bo ponovno dogajalo …

V mesecu juliju so gasilci še posebej aktivni, saj se skoraj vsak konec tedna odvija kakšna gasilska veselica. Dogodek, ki utrjuje vezi med gasilci in krajani, je postal tradicija tudi na Pšati. Gasilci PGD Pšata – Dragomelj bomo tudi letos, v soboto 18. julija 2015 pripravili dogodek, ki ga ne velja zamuditi.

Ob 18. uri bo na Pšati velika sektorska vaja, na kateri bo sodelovalo 11 gasilskih društev iz domačega in sosednjega sektorja. Povabilu pa so se odzvali tudi člani pobratenega društva PGD Mali Log iz Loškega Potoka. Ob 20.00 se bo program nadaljeval z druženjem pri gasilskem domu na Pšati, kjer bo za prijetno družbo poskrbel ansambel Spev. Ne bo mankalo dobre postrežbe, katere ponudbo iz žara gasilci dopolnjujemo še s tradicijo, ki je postala specialiteta naše veselice; pečena postrv. O tekoči osvežilni ponudbi pa ne velja izgubljati besed. Tako bo pivo teklo iz IN PIPE aparatov, katerih inovacija in razvoj izhajata prav iz Pšate. Lepo se bomo imeli, zato velja del vročega vikenda preživeti v naši družbi.

Gasilci vam obljubljamo prijetno, zabavno in osvežitve polno druženje.

Naj se povabilo izteče v iskreni zahvali vsem malim in velikim donatorjem, ki ste nam prisluhnili in nas pospremili k našemu skupnemu cilju. Kajti izkupiček prireditve bomo namenili postavitvi dveh defibrilatorjev v Dragomlju (Osnovna šola) in na Pšati (Gasilski dom).

Zato še enkrat hvala! Vsem skupaj nam bo uspelo. Dobrodošli!

Avtor: Roman Lazar: Foto: Roman Lazar
Tagi