Miklavž prihaja v Domžale, tokrat kar preko spleta!

Vsako leto Miklavž s svojim spremstvom pridne domžalske otroke obišče v Športni dvorani Domžale, kjer vedno pripravijo tudi zanimivo in poučno predstavo. Letos zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije, domžalski otroci ne bodo deležni tradicionalnega Miklavževanja, se je pa Miklavž odločil, da letos pride k njim nekoliko drugače.

Letos otroci v Domžalah zaradi epidemije in ukrepi ne bodo mogli obiskati Miklavževa predstave. Kot boste lahko videli v zgornjem videu, je Miklavž o tem že obvestil domžalskega župana Tonija Dragarja in mu povedal, da mu je zelo žal in da ve, da tudi otrokom ni vseeno, ko pa vsako leto komaj čakajo na srečanje z Miklavžem v Športni dvorani Domžale.

Prav zaradi tega se je Miklavž odločil, da bo letos k nam prišel nekoliko drugače, virtualno preko spletne video povezave na portalu domžalec.si. Kar tri večere zapored se bodo otroci lahko družili z Miklavžem, si ogledali angelsko predstavo, videli pa bodo tudi hudičke, ki razgrajajo. Miklavž bo seveda tudi nagovoril najmlajše in vse pridne otroke.

Dragi starši in otroci, z Miklavžem se bomo družili v petek, 4., soboto, 5. in nedeljo, 6. decembra 2020, ob 17. uri na našem spletnem portalu domžalec.si. Predstava se bo ponovila vse tri dni v živo, bo pa za ogled dostopna tudi kasneje.

P.S. Župan si je v telefonski rokovnik že zapisal datume, 4., 5. in 6. december ob 17. uri., hitro si datume zabeležite tudi vi!

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca, TIC Domžale; Video: PRENOSI.si

 

Tagi