Mesec ljubezni v Termah Snovik

Ker mesec februar velja za mesec zaljubljencev in ljubezni, so se v Termah Snovik še posebej pripravili s skrbno oblikovano ponudbo za pare. V času praznika ljubezni, Valentinovega, si pari še posebej naklonijo posebne trenutke v dvoje. Ne le 14. februarja, prav tako slavimo še na slovenski praznik zaljubljencev – Gregorjevo, ko velja za dan, ko se ptički ženijo, zato Valentinova ponudba v Termah Snovik velja vse do 12. 3. 2022.

V Termah Snovik vas v mesecu ljubezni vabijo, da si podarite lepe skupne trenutke in predvsem čudovite spomine, preživite skupaj. V eko svetu termalnih užitkov boste pozabili na dnevne obveznosti s termalnim, wellness in kulinaričnim razvajanjem.

Za vas so pripravili številne ideje, kako presenetiti svojo drago ali dragega z izvirnim romantičnim doživetjem, s katerim si krepite imunski sistem in zdravje ter si naklonite čas eden za drugega. V jubilejnem letu Term Snovik vam tudi za Valentinovo ponudbo podarjajo 20% jubilejni popust, in sicer na tri razvajanja ob nakupu v spletni trgovini na njihovi spletni strani.

Miha Ulčar; Foto: Terme Snovik

Tagi