Mednarodna revija starodobnikov DSV Kamnik 2022

Društvo starodobnih vozil Kamnik, bo med 20. in 22. majem 2022, organiziralo Mednarodno revijo starodobnikov DSV Kamnik 2022, kjer se bodo predstavila starodobna vozila v treh skupinah.

Prva skupina bodo posebno atraktivni starodobniki, druga skupina društveni starodobniki in tretja skupina starodobniki od letnika 1889 do 1945, skupaj 70 vozil.

To je edinstvena tovrstna revija v Sloveniji, ki se bo pričela v soboto, 21. maja 2022, s prihodom vseh udeležencev v Kamnik, kjer bodo v dopoldanskem času na ogled obiskovalcem v centru Kamnika.

Ob 13. uri se bodo udeleženci popeljali na panoramsko vožnjo proti Moravčam, kjer bodo udeležence pričakali s programom, vozila pa bodo na ogled obiskovalcem na parkirišču v bližini cerkve. Ob 17. uri se bodo vozila vrnila v Kamnik – Samostan Mekinje.

V nedeljo, 22. maja 2022, ob 9. uri se bodo starodobna vozila popeljala do parka Arboretum Volčji Potok, kjer bodo razstavljena po celotnem parku na ogled obiskovalcem. V popoldanskem času bomo izvedli modno revijo starodobnih oblačil udeležencev.

Prejšnje prireditve si lahko ogledate tudi na naši spletni strani in na FB.

Miroslav Vrhovnik, predsednik DSV Kamnik

Tagi