Mali tabor 2024 na Veliki planini

Na planincah luštno biti… bo že držalo, zato  te vabimo z nami. Se sprašuješ kam? Odgovor imaš na dlani – na Mali tabor na Veliki planini, ki bo od 21. do 23. junija 2024.

Tabor je namenjen najmlajšim osnovnošolcem od 1. do 4. razreda. Bivali bomo v Domžalskem planinskem domu na Veliki planini in skupaj preživeli tri dni. Pohajkovali bomo po Mali in Veliki planini, se igrali, prepoznavali zdravilne rož’ce, iskali skriti zaklad, ob večerih pa tudi zakurili in počeli še marsikaj….

Na planino se bomo odpravili …

… v petek, 21. junija. Starši te bodo ob 17. 30 uri pripeljali na planino Kisovec, od tam pa se bomo skupaj peš podali do Domžalskega doma. Ostalo prtljago bomo peljali z avtom. Prav tako bomo starše za pomoč prosili v nedeljo, 23. junija, ko se bomo vračali v dolino. V Domžalski planinski dom na Veliki planini te bodo prišli iskat okoli 14. ure.

Za nas bodo skrbeli …

… prijazni oskrbniki, ki nas bodo razvajali z okusno hrano in vedno dovolj velikimi količinami pijače, najverjetneje kar s čajem. V petek nam bodo pripravili večerjo, v soboto vse tri obroke, v nedeljo pa zajtrk in kosilo. Prav tako bo poskrbljeno tudi za malico na izletih. Seveda, pa ne boste sami. Z vami gremo vodnica Barbara Koželj, mentorici Angelina Bolta in Nina Mulej, ki bomo poskrbele za  dobro voljo,  za varne in zabavne pohode po planini in za prijetno bivanje v domu in ob njem.

Za prijetno bivanje boš potreboval-a …

… planinsko opremo, ki jo sestavljajo, pohodni čevlji, nahrbtnik, vetrovka, udobne dolge hlače, topel pulover, kapa, rokavice, rezervno perilo, čutara ali plastenka za pijačo, kos izolacijske podloge za sedenje na tleh (armafleks), vrečka za smeti, dnevnik Ciciban planinec ali Mladi planinec, dežnik. Poleg naštetega pa še oblačila za bivanje v koči, copate, pribor za osebno higieno in najpomembneje, plišasto igračko, ki ti bo krajšala spanec.

Program tabora in seznam opreme je naveden TUKAJ.

Strošek taborjenja …

… znaša 80 €. Poravnali ga boste na skupnem sestanku.

Skupen sestanek pred taborom …

… je namenjen vsem udeležencem, da se spoznate med seboj in da rečemo še kakšno besedo o taborjenju. Odvijal se bo v društvenih prostorih na Kopališki v Domžalah in sicer v sredo, 12. junija 2024 ob 19. uri.

Prijave

Prijave oddajte na elektronski naslov angelina.bolta@guest.arnes.si, do torka, 4. junija 2024.

Ob prijavi navedite:

  • Ime in priimek otroka
  • Razred OŠ
  • Naslov stalnega bivališča
  • Datum in kraj rojstva
  • Tel. številka starša ali skrbnika
  • Opišite ali ima otrok kakršnekoli zdravstvene težave oz. zdravila, ki jih jemlje

Vas zanima še kaj?

… vse odgovore boste najlažje dobili pri vodji taborjenja – mentorici  Angelini Bolta, na telefonski številki 041/384 854 ali na elektronskem naslovu angelina.bolta@guest.arnes.si.

Avtor: Helena Kermauner, PD Domžale; Foto: PD Domžale

 

Tagi