Lekarna Bistrica: Program aktivnosti od 13. do 17. junija 2024

V tem tednu se boste lahko v Lekarni Bistrica udeležili merjenja obremenitve stopal in hrbtenice, analiziranja vitaminsko-mineralno stanja vašega telesa ali poslušali predavanje z naslovom Mravljinčenje v roki – sindrom torakalnega izhoda. Vsi dogodki potekajo v prostorih Lekarne Bistrica v Mercatorjevem centru Domžale.

  • Četrtek, 13. junij 2024

10.00-11.00 MERJENJE OBREMENITVE STOPAL IN HRBTENICE – Podjetje Ortopedix.

Brezplačna računalniška analiza stopal in hrbtenice omogoča odkrivanje kritičnih težav in obremenitev na vašem telesu, vključno z bolečinami v kolenih, križu, nogah, stopalih in vratu. Prav tako razkrije prisotnost otiščancev, kurjih oči, petnega trna, ploskega stopala, povišanega stopalnega loka, hallux valgusa in palčne kosti. Po analizi se lahko odločite za naročilo vložkov, izdelanih po meri na podlagi odtisa vaših stopal.

  • Sobota, 15. junij 2024

9.00-13.00 ANALIZA VITAMINSKO-MINERALNEGA STANJA TELESA  Podjetje Ortopedix.

Meritev je odlična priložnost za vse, ki niste prepričani, katero prehransko dopolnilo je najbolj primerno za vaše težave. Meritev in posvet trajata približno 15 minut.

  • Ponedeljek, 17. junij 2024

18.00-20.00 MRAVLJINČENJE V ROKI – SINDROM TORAKALNEGA IZHODA  – Tadej Rokavec, dipl. fizioterapevt, Manualni Fizio Center.

Predavanje je namenjeno vsem, ki želijo natančneje spoznati različne vzroke mravljinčenja v zgornjem udu. Spoznali boste osnovno anatomsko zgradbo ter podrobneje spoznali živčni sistem zgornjega uda. Na predavanju boste tudi opredelili simptom mravljinčenja, razumeli, zakaj nastane, in se naučili, kako si lahko pomagate.

Zaradi velikega zanimanja se je potrebno na meritve predhodno naročiti na številko 08 205 48 58 ali osebno v lekarni.

 

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Lekarna Bistrica

Tagi