Konec tedna bo v Domžalah zadnjič zadišalo po morskih dobrotah

V naše kraje počasi prihaja zima, ki bo za nekaj mesecev v toplejše kraje pregnala morski zaščitni znak Domžal. Govorimo o gostilni Ribič, ki ob petkih in sobotah gostuje na domžalski tržnici in kjer tiste dni vedno diši po morskih dobrotah.

Vsaka stvar ima svoj začetek in konec. V petek in soboto bo na domžalski tržnici možno še zadnjič v tem letu poskusiti morske dobrote, ki jih nudi Gostilna Ribič. Da pa bo zaključek takšen kot mora biti, za soboto pripravljajo posebne specialitete, ki bodo začinjene z istrskimi melodijami. Seveda pa bo vse skupaj možno poplakniti s pristno istrsko kapljico. Skratka obeta se še ena vesela sobota na domžalski tržnici …

Se pa gostilna Ribič na domžalsko tržnico ponovno vrača v začetku marca prihodnje leto, ko bo ponovno zadišalo po morskih dobrotah. V tem času, pa se bomo morali zadovoljiti s krvavicami, pečenicami in kislim zeljem. Če vas pa v zimskem času pot zapelje v Izolo, potem ste vabljeni da obiščete gostilno Ribič, kjer vas čaka Edo s svojo ekipo, s katero bo poskrbel, da boste od njih odšli zelo zadovoljni, tako kot iz domžalske tržnice.

Avtor: Miha Ulčar; Arhiv Domžalca
Tagi