Komemoracije ob dnevu spomina na mrtve

V času pred dnevom spomina na mrtve bodo pred številnimi spomeniki padlim v prvi in drugi svetovni vojni. Objavljamo razpored komemoracij, ki bodo v prihodnjih dneh potekale v občini Domžale ter v Golčaju nad Blagovico. 

Združenje borcev za vrednote NOB občine Domžale, Krajevna organizacija Ihan vabi na KOMEMORACIJO ob dnevu spomina na mrtve v petek, 27. oktobra 2023, ob 11. uri pri spomeniku žrtev okupatorjevega nasilja ob pokopališču v Ihanu.

Združenje borcev za vrednote NOB občine Domžale, Krajevna organizacija Jarše – Rodica vabi na SPOMINSKO SLOVESNOST posvečeno 83 žrtvam okupatorjevega nasilja v petek, 27. oktobra 2023, ob 11. uri pri spomeniku pred Induplati v Zgornjih Jaršah.

Združenje borcev za vrednote NOB občine Domžale, Krajevna organizacija Vir vabi na KOMEMORACIJO ob dnevu spomina na mrtve v petek, 27. oktobra 2023, ob 11. uri pri spomeniku NOB ob Bukovčevi ulici.

Združenje borcev za vrednote NOB občine Domžale, Krajevna organizacija Dragomelj-Pšata vabi na KOMEMORACIJO v spomin na narodno herojinjo Rezko Dragar v petek, 27. oktobra 2023, ob 11. uri pred OŠ Dragomelj.

Združenje borcev za vrednote NOB občine Domžale, Krajevna organizacija Dob – Krtina vabi na KOMEMORACIJO ob dnevu spomina na mrtve v petek, 27. oktobra 2023, ob 16. uri pri spomenikih prve in druge svetovne vojne v Dobu.

Združenji borcev za vrednote NOB občin Domžale in Lukovica, obvešča občane, da bo SPOMINSKA SLOVESNOST v spomin na tragedijo borcev Radomeljske čete na Golčaju v soboto, 28. oktobra 2023, ob 11. uri pri spomeniku padlim borcem Radomeljske čete na Golčaju nad Blagovico.

Združenje borcev za vrednote NOB občine Domžale, Krajevna organizacija Radomlje obvešča o KOMEMORACIJI ob dnevu spomina na mrtve, ki bo v torek, 31. oktobra 2023, ob 16. uri ob grobišču padlih v NOB v novem spominskem parku na pokopališču v Radomljah.

Krajevne skupnosti Slavka Šlandra, Simona Jenka in Venclja Perka Domžale, v sodelovanju z Združenjem borcev za vrednote NOB občine Domžale vabijo krajane občine Domžale na ŽALNO KOMEMORACIJO v torek, 31. oktobra 2023, ob 18. uri na pokopališču v Domžalah.

Karin Božič Zupančič; Foto: Arhiv Domžalca

 

Tagi