Klub Zorro in Domžalec organizirata kostanjev piknik, ki bo uvod v praznovanje 5-obletnice

Klub Zorro, ki se nahaja v Športnem parku Domžale, poleg pokritih teniških igrišč, je v minulih dneh po poletno-jesenskih počitnicah ponovno odprl svoja vrata. In tako kot je znal legendarni zamaskirani borec poskrbeti za presenečenja, je ravno tako tudi s tem klubom, ki preseneča vedno znova. V soboto, 11. novembra 2017, med 14. in 18. uro v sodelovanju z našim portalom pripravlja Martinovo druženje ob pečenem kostanju in kozarčku mladega vina ali soka, najmlajši pa se bodo lahko posladkali s sladicami. 

Legenda o slavnem borcu že nekaj let živi tudi v Domžalah, kjer so po njem poimenovali lokal, ki se nahaja v Športnem parku v Domžalah, poleg pokritih teniških igrišč. Res je, da tam sicer slavnega junaka ne boste srečali v živo, boste pa v prijetnem ambientu začutili, da vas spremlja duh legendarnega junaka. V klubu Zorro je gostinska ponudba lahko zelo različna, od kuhanja golaža v loncu presenečenja, do horse burgerjev, pic iz Restavracije in picerije Pri Zlati Kaplji ali pa klasične pogostitve s toplo hladnim bifejem. Klub je primeren za manj formalna druženja in za manjše skupine, je pa več dobrodošel, saj je ob napovedanih skupinah, odprt do 2. ure zjutraj. V baru sta tudi pikado in ročni nogomet, za spremljanje turnirjev in tekem pa tudi projektor.

Za uvod v novo sezono in v uvod praznovanja 5-obletnice Domžalca, Klub Zorro v soboto, 11. novembra 2017, med 14. in 18. uro organizira kostanjev piknik. Odličen kostanj boste lahko poplaknili z mladim vinom ali sokom, za najmlajše pa se bo našla tudi kakšna sladica. Skratka, poskrbljeno bo za pravo jesensko doživetje, zato lepo vabljeni. Dogajalo pa se bo tudi v prihodnjih dneh. Več pa takrat, ko bo čas za to.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič
Tagi