KLIK – vaš pogled na Domžale z okolico

Na našem portalu pričenjamo z novo rubriko, ki smo jo poimenovali KLIK – vaš pogled na Domžale z okolico. Rubrika je namenjena vam dragi bralci, vašemu očesu in seveda vašemu fotografskemu objektivu, s katerim boste ujeli kakšen zanimiv utrinek iz Domžal in okolice in ga želite deliti tudi z drugimi.

V naši novi rubriki KLIK – vaš pogled na Domžale z okolico, bomo vsak mesec v sodelovanju z vami objavili vse prejete fotografije, ki nam jih boste posredovali. Izmed vseh prispelih fotografij bomo vsak mesec najboljšo fotografijo po izboru naše komisije, ki jo bomo poimenovali KLIK meseca, tudi nagradili. Sodelovanje v naši rubriki je čisto enostavno. Fotografirate kakšen utrinek iz Domžal in okolice, ki se vam zdi zanimiv in bi ga radi delili z drugimi ter se obenem še potegovali za mesečno nagrado. Svoje fotoutrinke, ki jim dodajte še krajši opis (stavek) pošljite na e-naslov: klik@domzalec.si.

Začenjamo z aprilskimi utrinki. Vašo fotografijo ali več fotografij s kratkim opisom, nam pošljite do ponedeljka, 24. aprila 2017, do 24. ure na e-naslov klik@domzalec.si. Vse prejete fotografije pa bomo nato objavili na našem portalu.

Avtorja najboljše fotografije – klika meseca aprila po izboru komisije, bo prejel nagrado in sicer 2x pizzo v Pizzeriji in špageteriji Keber Domžale.

Želimo vam čim več zanimivih klikov!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič
Tagi