Jesensko happy hour plavanje v termalnih bazenih

V Termah Snovik vas tudi v jesenskih dneh vabijo na vesele plavalne urice po ugodnejši, enotni ceni vstopnic za kopanje. Jesensko happy hour plavanje v termalnih bazenih po ugodnejši ceni si lahko privoščite od ponedeljka do četrtka po 15. uri do 20. ure, v času nočnega kopanja ob sredah, petkih in sobotah do 22. ure. Enotne cene veljajo do vključno četrtka, 27. 10. 2022.

Znižana cena za kopalne karte velja za 2-urne in 4-urne vstopnice:

  • 2 – urna vstopnica za kopanje: le 7,60 € (redna cena 12,00 € odrasli; 9,50 € upokojenci, študenti, dijaki, invalidi; 8,00 € otroci)
  • 4 – urna vstopnica za kopanje: le 8,80 € (redna cena 13,50 € odrasli, 11,00 € upokojenci, študenti, dijaki, invalidi; 10,50 € otroci)
  • Otroci, starosti do 4 let, plavajo brezplačno.
Rekreativno plavanje v Termah Snovik.

Akcija velja od srede, 21. 9. 2022 do vključno četrtka, 27. 10. 2022. Popusti se ne seštevajo v primeru drugih ugodnosti. V popoldanskem času za goste pripravljajo tudi mini čajanko ob skodelici zeliščnega čaja, in sicer brezplačno v bazenski restavraciji vsako sredo ob 17. uri. Vsak petek ob 17. uri pa lahko preizkusite malo Kneipp zdravo malico, tudi na voljo v bazenski restavraciji. V restavraciji Potočka pa vam bodo z veseljem priporočili aktualne jedi iz a la carte menija ali bolj hitre prigrizke za vse okuse.

Preživite popoldanski čas po službi in šoli aktivno, prav tako ponovno poteka tudi rekreativno plavanje, in sicer vsak torek in nedeljo od 19. do 20. ure.

Popoldanska sprostitev v bazenih v Termah Snovik. (Foto: Arhiv Miss Earth Slovenia)

Notranji bazeni z zdravilno termalno vodo so odprti vsak dan od 9. do 20. ure, nočno kopanje od 20. do 22. ure vsako sredo, petek in soboto. Vabljeni na termalno razgibavanje ali le prijetno razvajanje v Terme Snovik.

Avtor: Terme Snovik; Foto: Arhiv Terme Snovik in Arhiv Miss Earth Slovenia

 

Komentarji uporabnikov
Tagi