Javna predstavitev poklica policist

Objavljen je bil razpis za šolanje na Višji policijski šoli. Na Policijski upravi Ljubljana bodo v četrtek, 18. februarja in petek, 19. februarja 2021, izvedli predstavitve šolanja preko ZOOM aplikacije. Predavanje bo oba dneva s pričetkom ob 10.30, 12.30, 14.30 in 16.30. Gre za istovrstna predavanja, udeleženci pa lahko izberete termin, ki jim ustreza.

Tokrat vam bosta poklic policista predstavila predstavnik za stike z javnostjo Policijske uprave Ljubljana Tomaž Tomaževic in policistka Policijske postaje Ljubljana Vič, Katja Schein, ki je ravno pred kratkim zaključila šolanje na Višji policijski šoli.

Udeležencem bosta policista povedala veliko o svojem poklicu in raznolikih službah, ki so znotraj policije, pa tudi kaj o tem, kakšne pogoje morajo izpolnjevati kandidati, ki se želijo šolati na Višji policijski šoli. Na predavanju bosta izpostavila tudi prednosti tega šolanja – na primer redna plača že med izobraževanjem, stalna služba, dinamičen poklic, možnosti napredovanja in podobno. Odgovarjala bosta tudi na vprašanja udeležencev.

Zloženko z osnovnimi informacijami o šolanju na Višji policijski šoli si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Karin Božič Zupančič; Foto, video: PU Ljubljana

Tagi