Januarsko dogajanje v CZM-ju

Novo leto, nove aktivnosti! Tudi januarja bo v Centru za mlade Domžale pestro.

Zaradi velikega zanimanja ponavljamo delavnico osnove grafičnega oblikovanja. Tečaj je sestavljen iz dveh spletnih srečanj, ki bosta potekali v ponedeljek, 18. in 25. 1. 2021, ob 18. uri.

Če radi ustvarjate, se nam lahko pridružite na delavnicah poslikave nakupovalnih vrečk in izdelave stenske tapiserije. Zakaj ne bi novo leto začeli s platneno vrečko s stilom in novo stensko dekoracijo? Poslikava vrečk bo potekala v dveh delih, 15. in 22. 1. 2021, ob 18. uri, izdelava stenske tapiserije pa 21. 1. 2021, ob 17. uri. Vse tri delavnice so namenjene mladim do 30. leta in so brezplačne.

Konec januarja vas čaka prva letošnja medgeneracijska delavnica izdelava brošk iz jeansa. Za odrasle, mlade in najmlajše pod vodstvom staršev. Delavnica bo potekala 28. 1. 2021.

S 25. januarjem začenjamo z novim sklopom tečaja nemškega jezika. Prijave zbiramo za začetni in nadaljevalni tečaj, izvedel se bo tisti za katerega bomo prejeli več prijav. Že sedaj vam lahko namignemo, da bomo v februarju odprli nove sklope tečajev tujih jezikov. Spremljajte nas!

Tudi v novem letu nadaljujemo s spletno vadbo, z jogo in pilatesom! Vadba je namenjana mladim do 30. leta in je brezplačna.

Ne pozabite na petkova kvizovanja, izziv pred začetkom vikenda. Vsak petek bomo na naši FB strani in IG profilu objavili nov kviz.

Ste našli kakšno aktivnost zase? Vse aktivnosti bodo potekale preko aplikacija Zoom. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Število mest je omejeno. Več informacij najdete na spletni strani Centra za mlade Domžale.

Center za mlade Domžale

Tagi