Izmenjevalnica otroških izdelkov in ženskih oblačil

Društvo Kreativni nomadi lepo vabi v petek, 5. maja 2023, od 17. ure dalje, v Športni park Škrjančevo, na piknik prostor pod starimi, modrimi drevesi na izmenjevalnico otroških izdelkov (igrače, knjige, oblačila, družabne igre) in ženskih oblačil.

Izmenjevalnica bo potekala v sklopu Dneva za spremembe Slovenske filantropije, katerega letošnji slogan je »ZA(ČUTIMO) DOBRO«

Na izmenjevalnico lahko prinesete otroške izdelke, kot so igrače, knjige, oblačila in družabne igre ter ženska oblačila. V zameno si lahko izberete izdelke, ki jih potrebujete. To je odlična priložnost za preživljanje prijetnega dneva v družbi enako mislečih ljudi ter za odkrivanje novih stvari.

Lepo vabljeni tudi tisti, ki nimate stvari za izmenjati, saj si organizatorji želijo, da vsak prinesen kos dobi novega, drugega lastnika. Prosimo, da na izmenjevalnico prinesete le stvari, ki so še vedno uporabne, v dobrem stanju ter čiste.

Izmenjevalnica bo potekala v petek, 5. maja od 17. ure dalje, v Športnem parku Škrjančevo, na piknik prostoru pod starimi, modrimi drevesi.

Petra Petravič; Plakat: Društvo Kreativni nomadi, foto: canva.com

Tagi