Izmenjaj veselje v Radomljah

KS Radomlje, TD Radomlje, Terra Anima in Društvo Kreativni nomadi vas letos vabijo na prav poseben praznični dogodek IZMENJAJ VESELJE, ki bo potekal v petek, 16.12.2022, od 17, – 20. ure v Kulturnem domu Radomlje.

Organizatorji si želijo, da bi dogodek povezal društva, domače ustvarjalce, umetnike in vse, ki ga boste obiskali. Potekala bo IZMENJEVALNICA otroških igrač, knjig in družabnih iger po principu, prinesi – zamenjaj – podari. S pomočjo PRAVLJICE Kako je osliček premagal pošast, ki jo bo ob 18. uri otrokom povedala Špela Kaplja, bodo spodbujali čarobnost in domišljijo. BAZAR DOMAČIH USTVARJALCEV pa je pravi naslov za vse, ki ustvarjate in želite svoje izdelke predstaviti in prodajati na bazarju. Zaradi lažje organizacije števila miz organizatorji prosijo vse ustvarjalce, da se do 14.12.2022 prijavite na kreativninomadi@gmail.com

V prazničnem duhu izmenjevanja in deljenja, organizatorji lepo vabijo, da obiskovalci s seboj prinesete domače dobrote. Druženje se bo nadaljevalo v soboto, 17.12.2022 od 14 – 22. ure pri Malinu (pred Golfarno).

Petra Petravič; Foto: Kreativni nomadi

 

Tagi