III. Dobrodelni gasilski koncert

Gasilci so vedno pripravljeni reševat življenja in premoženje. Včasih pa pride do situacije, ko so  tisti, ki so vedno pripravljeni pomagati drugim, sami potrebni pomoči. V ta namen bo v četrtek 11. oktobra 2012, ob 19.00 uri v Hali Komunalnega centra v Domžalah,  potekal III. Dobrodelni gasilski koncert, ki ga organizirata Gasilska zveza Domžale in Občina Domžale.

Vabilu k nastopanju, so se odzvali številni glasbeniki, ki vam bodo ustvarili prijeten večer. Na prireditvi bodo nastopili: ansambel Veseli Begunjčani, Skupina Gadi, ansambel Pajdaši, ansambel Vrt, France in Korado s pevko Anito, Glasbena skupina PVD Sever, Moški pevski zbor CPV Domžale, Godba Domžale in Podravci-Koprivnica.

Dobrodelni koncert bo vodil Konrad Pižorn Kondi.

Izkupiček koncerta bo tudi letos namenjen za posebni Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev.

Vabljeni, da se udeležite III. Dobrodelnega gasilskega koncerta in tako pomagate tistim, ki radi pomagajo drugim, pa so tudi sami potrebni pomoči.

Naj spomnimo, da je mesec oktober,  mesec požarne varnost. V ta namen, bodo cel mesec oktober potekale  različne preventivne aktivnosti, kot so zaščitno-reševalne vaje, prikazi opreme, osveščanje, itd.

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi