Foto natečaj Domžalca – Sladoledno poletje 2021

Spletni portal Domzalec.si razpisuje in organizira fotografski natečaj za najbolj izvirno sladoledno fotografijo letošnjega poletja. Tri najboljše fotografije po izboru bralcev Domžalca prejmejo privlačne nagrade. Fotografija je lahko posneta doma, na morju, v gorah, pri sosedih, v slaščičarni …

Do 31. julija 2021, zbiramo fotografije na e-poštnem naslovu fotonatecaj@domzalec.si. Posredovano sporočilo mora vsebovati ime in priimek avtorja fotografije. Fotografija je lahko posneta kjerkoli, važno je le, da je na njej viden ali razpoznaven sladoled.

Poslana fotografija ne sme presegati velikosti 10 MB. Fotografije so lahko posnete tudi z mobilnimi napravami in v poljubnem formatu (ležeče in pokončne). Sodelujejo lahko vsi, ki pošljejo fotografijo, ne glede na starost, kraj ali državo stalnega prebivanja. Nagrajenci bodo razglašeni 4. septembra 2021.

V uredništvu bomo izbrali 10 najbolj izvirnih fotografij, pri čemer kvaliteta fotografije ni ključnega pomena. Pomembnejša je izvirnost in sporočilnost fotografije. Izbrane fotografije in njene avtorje bomo predstavili na našem spletnem portalu, bralke in bralci pa bodo lahko glasovali za najboljšo sladoledno fotografijo.

Tri fotografije z največ prejetimi glasovi bodo nagrajene.

  1. MESTO: štiri celodnevno kopalne karte za Terme Snovik
  2. MESTO: profesionalno studijsko ali terensko portretno fotografiranje s Foto Majhenič
  3. MESTO: paket SelectBox Zabava v naravi.

Uporabi domišljijo in nam pošlji svojo sladoledno fotografijo!

Pa še nekaj – sodeluješ lahko tudi v projektu NAJBOLJŠI SLADOLED V REGIJI 2021, kjer se lahko z oddanim glasom poteguješ za lepe nagrade.

Ekipa Domžalca

 

Tagi