Finale Helios Suns – Cedevita Olimpija je tu!

Ta četrtek ob 20.00 nas v Športni dvorani Domžale čaka nov košarkarski spektakel. V velikem finalu Lige Nova KBM Helios Sunsi gostijo Cedevito Olimpijo.

To bo že peti finale za Sunse v dveh sezonah. Nazadnje so se Domžalčani pomerili z Ljubljančani v finalu Pokala Spar, kjer je v Mariboru slavila Cedevita Olimpija z 81-70. Lahko Domžalčani tokrat nasprotnika, ki se vzporedno meri s Partizanom v polfinalu ABA lige, presenetijo? Z vašo pomočjo nekaj lažje, torej zakaj jutri v »Komunalo«?

  • Ker ne vidiš vsak dan Zmajev na vitaminih.
  • Ker bo pred dvorano »cel žur« z KZS Trophy Tour košarkaric od 18.00 dalje.
  • Ker bo od 19.00 naprej igrala Godba Domžale.
  • Ker bo na tekmi razprodaja navijaških artiklov.
  • Ker želimo ponoviti izjemno navijanje z zaključnega turnirja NLB ABA2 lige!

Navijači pa tokrat ne boste čisto brez obveznosti. Tudi »delat bo treba«. Vsi skupaj boste sodelovali pri predstavitvi igralcev, zato vas resnično prosimo, da ste vsi v dvorani vsaj 10 minut pred tekmo! V izogib gneči pa seveda še prej!

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov: »To bo nase peto finale v 2 sezonah. Če ne bi rekli, da gremo na zmago, bi izpadlo že neambiciozno. Seveda nam stoji nasproti veliko močnejša ekipa Cedevite Olimpije in o favoritu ne gre izgubljati besed. Smo pripravljeni in zdravi in bomo dali vse od sebe, da presenetimo Ljubljančane. Verjamem, da bo v “Komunali” spet pravi košarkarski praznik.«

Blaž Mahkovic, igralec Helios Sunsov: »Veselimo se začetka finala. Mislim, da smo zasluženo že drugič zapored tukaj. V serijo gremo sproščeno, saj vemo, da je Cedevita Olimpija velik favorit, vseeno pa se ne predajamo. Naš cilj je vsekakor prikazati dobro košarko. Na tekmo bi povabil tudi nase navijače in upam, da se odzovejo v čim večjem številu.«

Avtor: Helios Suns; Foto: Helios Suns

Tagi