FESTIVAL MLADIH v Domžalah

Gotovo ste tudi vi že slišali ta stari ljudski pregovor: »V Domžalah biti mlad bedno je, ker nikol nič ne dogaja se in nič ne da početi se.«  Ker hočemo pokazati zmoto njih in vseh tistih, ki mislijo tako, v MSD organiziramo FESTIVAL MLADIH. Ta bo v soboto, 25. maja 2013, v Češminovem parku od 10. do 14. ure.

Ciljev, ki jih bomo skušali s festivalom doseči je veliko. Na prvem mestu je tu seveda prijetno druženje vseh mladih iz občine na lep sobotni dan. Da pa bo veljalo prijetno s koristnim, se bodo na festivalu predstavile najrazličnejše organizacije in skupine, ki tako ali drugače delajo z mladimi. Zagotavljamo lahko, da za svoje predstavitve ne bodo uporabili stojnic in zloženk, pač pa si obetamo športne igre, turnirje, preizkuse spretnosti in veščin, zabavne delavnice, atraktivne prikaze svojega dela in še mnogo več.

Obenem bomo ponudili tudi možnost mladim še neuveljavljenim bendom in glasbenim skupinam, da se predstavijo, pokažejo svoj talent in razživijo vzdušje. Prav tako bomo pripravili razstavo fotografij na temo mladinskega dela. Imeli boste možnost izraziti svoje mnenje glede naših Domžal, kaj se vam zdi, da še potrebujemo, kaj bi bilo potrebno spremeniti, kaj vas resnično moti. Mi pa bomo poskrbeli, da bodo to slišali tudi "ta glavni" na občini.

Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo, torej se obeta res pravi festival mladosti in mladih, ki bi ga bilo vsekakor škoda zamuditi. Povezali smo se tudi z organizacijo Za otroke sveta in bomo pomagali pri gradnji nove sirotišnice v Tanzaniji z zbiranjem starega papirja. Papir se bo zbiral v petek, 24. in nedeljo, 26. maja, med 17. in 19. uro in v soboto v času dogodka.

Če bi si na festivalu kakorkoli želeli sodelovati nam čim prej pišite, da se dogovorimo kako in kaj. Pišete nam lahko na elektronski naslov msdomzale@gmail.com.

Vsekakor pa se vsi vidimo v soboto 25. maja 2013, v Češminovem parku.

Avtor: Timi Čižek, predsednik MSD
Komentarji uporabnikov