Društvo upokojencev Domžale organizira različne dogodke

Sprostitev večine ukrepov, povezanih z  epidemijo, tudi Društvu upokojencev Domžale omogoča organizacijo načrtovanih dogodkov.

Tako vse članice in člane društva obveščamo, da smo že pričeli z organizacijo poučnih ekskurzij – izletov. Novost pri izletih je ta, da bomo potovali le z enim avtobusom do 50 oseb. Prvi izlet bo organiziran  v četrtek, 8. julija. 2021, ko bomo obiskali prelepo Logarsko dolino. Če bo zainteresiranih več, bomo v četrtek, 15. julija 2021, organizirali drugi izlet na isto lokacijo. Za vse informacije in prijave pokličite v tajništvu društva na telefon 01 724 19 04.

Obenem pa vas vse  prisrčno vabimo na redno letno skupščino društva, ki bo v četrtek,  1. julija 2021 ob 16 uri, v Jamarskem domu na Gorjuši. Prav je, da se tega dogodka udeležite, (s predhodno prijavo po telefonu) v čim večjem številu, saj se že dolgo nismo družili v živo. Na skupnem srečanju boste izvedeli vse o opravljenem delu v preteklem letu in načrtih za prihodnost. Verjemite, novic o delu in delovanju društva je zares veliko in vse so zelo obetavne in dobre za nas vse, zato dobrodošli.

Hkrati pa vas vabimo, da nas kadarkoli želite, pokličete na tel. štev. 01 724 19 04 – tajništvo, ali pa osebno pridete v prostore Društva v Simona Jenka 11, ter se prijavite ali na izlet ali na skupščino. Najbolje pa, da kar na oba dogodka, kajti verjemite, zelo zanimivo bo. Obenem pa si boste  lahko ogledali obnovljene prostore, novo digitalizacijo, poklepetali z nami, nas kaj vprašali in povedali svoje želje, ideje, predloge za še boljše delovanje in sodelovanje.

Do takrat pa se imejte lepo in se vidimo ali slišimo – čim prej!

Avtor: Vodstvo DU Domžale

 

Tagi