Domžalski klubi za stolpnico!

Nogometni klub Domžale, Košarkarski klub Helios Domžale in Študentski klub Domžale so pobudniki dobrodelne akcije ''Domžalski klubi za stolpnico''. Oba najboljša športna kolektiva se bosta v soboto odpovedala izkupičku prodanih vstopnic za tekmi Domžale – Olimpija Ljubljana ter Helios Domžale – Elektra Šoštanj in ga namenila stanovalcem stolpnice Matije Tomca.

V soboto 26. oktobra je celotno Slovenijo, še posebej pa Domžale in okolico, pretresla vest, da je zagorelo na ostrešju večstanovanjske stolpnice na Ulici Matije Tomca v Domžalah. Požar je v popolnosti uničil devet stanovanj, preostala stanovanja v 12-nadstropni zgradbi pa je ob hitri in učinkoviti intervenciji gasilcev zalila voda. Zbrana sredstva v akciji ''Domžalski klubi za stolpnico'' bodo nakazana neposredno stanovalcem stolpnice Matije Tomca.

Vse Domžalčane, predvsem pa ljudi, ki jim je mar, vabimo, da z obiskom obeh športnih dogodkov izrazijo podporo, tako finančno kot tudi moralno, prizadetim stanovalcem omenjene stolpnice. Nogometna tekma med Domžalami in ljubljansko Olimpijo se bo na osrednjem domžalskem stadionu v Športnem parku začela v soboto, 9. novembra ob 17:30. Košarkarski obračun med Heliosom in Elektro iz Šoštanja pa v Hali Komunalnega centra dve uri pozneje. Dobrodelni akciji sta se pridružila tudi Srednja šola Domžale in Ženski košarkarski klub Domžale.

Avtor: NK Domžale
Komentarji uporabnikov