Dobrodelni koncert ob 3. rojstnem dnevu skupine The Eccentrics

Letos minevajo tri leta od začetkov ustvarjanja mladih glasbenikov, ki slišijo na ime The Eccentrics. Tretji rojstni dan bodo z dobrodelnim koncertom obeležili v soboto, 16. decembra 2017, ob 19. uri v Kulturnem domu v Šmarci. Slavljencem se bo na odru pridružila tudi Anja Pustak Lajovic, enaindvajsetletna pevka, ki živi v večni temi, a gleda s srcem.

Tretjo obletnico delovanja bodo mladi glasbeniki iz skupine The Eccentrics obeležili z dobrodelnim koncertom. Prostovoljni prispevki, ki jih bodo obiskovalci namenili ob vstopu na koncert, bodo šli v dobrodelni sklad in sicer jih bodo namenili mladi mamici in njeni hčerki, ki sta v tem letu doživeli veliko hudega, mesečno pa shajata s samo 296 evri. S to gesto jima mladi glasbeniki želijo polepšati prihajajoče božično-novoletne praznike.

Na dobrodelnem koncertu bodo javnosti prvič predstavili tudi novo skupno skladbo skupine The Eccentrics in pevke Anje Pustak Lajovic. Povezovalka prireditve Patricija Korenko pa bo poskrbela, da bodo obiskovalci tekom koncerta popotovali od začetkov skupine The Eccentrics, pa vse do danes.

Mladi glasbeniki s srcem vas lepo vabijo, da se jim v soboto, 16. decembra 2017, ob 19. uri pridružite v Kulturnem domu v Šmarci, kjer se boste skupaj z njimi poveselili ter pomahali iztekajočemu leto 2017 v slovo. Po koncu koncerta pa vas čaka majhno presenečenje.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: The Eccentrics
Tagi