Dneva mladih tik pred 14. začetkom

V petek 7. junija se bo začelo zares, ko bodo domžalski športni park preplavili hokejisti, košarkarji in prijatelji dobre poletne zabave.

O vremenu ne bomo več razpravljali, ker vreme vedno je in tako bo tudi ta konec tedna. Petkova akcija se z obema maratonoma prične ob 17 uri, ko bodo hokejisti in košarkarji, vsak na svojem igrišču merili moči v neprekinjenem igranju.

Za košarkarski maraton so trenutno prijavljene naslednje ekipe: Agro Bar, Šalabajzerji, Partynet, Bar Bled, Rateški Medvedi, Boro team, Repovž, Smrkci, Štromarji, Trzin in radio Hit, poleg visokih fantov, pa se bo pod košem pojavila tudi dvajseterica deklet, bolj ali manj, nekdanjih in tudi še aktivnih košarkaric, kar bo prav gotovo popestrilo dogajanje na igrišču in posledično navijanje ob njem.

Za hokejski maraton so v igri ekipe: Prevoje (3 ekipe), Piščanci, Kalcer, Žlahta, HD Traktorji, Kalcer in radio Hit.

Sobotni del Dneva mladih bodo obarvali člani kluba borilnih veščin Domžale ter skupinska akcija Body Fit Otelo, kjer lepih teles ne bo manjkalo. Vprašanje pa je: Kako Fit so Domžale?

Vzporedni program bo tudi tokrat zanimiv, saj gre vendarle za športno zabavno prireditev, ki ji v kolektvnih športih, vsaj v Sloveniji, ni para. Petkov večer bo v znamenju skupine Yuhubanda, ki se v svojem repertoarju dotakne prav vseh mogočih glasbenih zvrti. Da o hitih, kot so: Moja si, Črno na belem, Bum bum, gor pa dol, Mala iz Ljubljane…, sploh ne govorimo.

Avtor: Radio Hit; Foto: Radio Hit
Komentarji uporabnikov
Tagi