Dneva mladih letos v znamenju številke pet

V petek, 23. maja 2014, se bo v Športnem parku Domžale začela tradicionalna Hitova prireditev Dneva mladih, tokrat že petnajstič po vrsti. Prireditev bo vsebovala bogat športni program v katerega bo vključenih 400 športnikov, ki bodo tekmovali v košarkarskem maratonu in hokejskem In-line maratonu. Hkrati pa bo poskrbljeno tudi za dobro zabavo.

Letošnja prireditev bo v znamenju številke pet, saj bo na programu že 15. Hitov košarkarski maraton in peti hokejski In-line maraton. Rdeča športna nit se bo tudi tokrat začela v petek popoldan in se zaključila v soboto. Seveda pa organizatorji niso pozabili za zabavni del prireditve. V petek zvečer bo za dobro zabavo poskrbel DADA band, ki je znan z obvladovanjem vsakršne glasbene zvrsti, ritem pa daje neuničljivi Roman Medvešček, ki je v svoje vrste pripeljal izjemno pevko Mio Guček. V soboto pa bo prireditev potekala v znamenju ritmov poletja House session. Na koncu dneva mladih pa prihaja še poslastica za vse nogometne navdušence, saj na kraju »zločina« sledi ogled finala nogometne Lige prvakov med madridskima kluboma Real in Atletico.

Ob začetku prireditev se bodo v revijalnih dveh tekmah pomerili otroci domžalskih košarkarskih klubov, Heliosa in lastovke (17h-19h), nato se bodo po igrišču zapodila dekleta, ob 20. uri pa bo potekal atraktiven obračun med skakalnimi asi SSK Ihan in domžalskimi gasilci. Organizatorji Dneva mladih pa tudi tokrat ne bodo pozabili na obiskovalce prireditve, saj bo prvih sto obiskovalcev prejelo nagrade.

Se vidimo na Dnevu mladih!

Prijave za košarkarski in hokejski maraton na 041 721-350 ali na POKAL@RADIOHIT.SI

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Radio Hit
Tagi