Delavnice in posvetovalnice za društva in druge NVO

Stičišče Središče pripravlja v oktobru naslednje delavnice in posvetovalnice, ki so namenjene društvom in drugim nevladnim organizacijam in so zanje brezplačne.

Torkove spletne posvetovalnice

Torki so namenjeni spletnim posvetovalnicam, kjer bodo odgovarjali na vaša vprašanja iz področja računovodstva, projektnega vodenja in IT področja. Vprašanja lahko zastavite v živo na ZOOM srečanju ali jih posredujete preko obrazca (in se prijavite na opomnik).

▶ vsak drugi torek v mesecu: Računovodska posvetovalnica, naslednja bo 9. novembra ob 17.00

▶ vsak tretji torek v mesecu: Projektna posvetovalnica, naslednja bo 19. oktobra ob 17.00

▶ vsak četrti torek v mesecu: IT posvetovalnica, naslednja bo 26. oktobra ob 17.00

Pripravljajo tudi dve delavnici, Osnovna šola vodenja projektov in Google My Business.

Osnovna šola vodenja projektov, 19. oktober ob 10.00, ZOOM

Brez dobrega vodenja projekt ne more doseči zastavljenih rezultatov in ciljev. Na delavnici bomo odgovorili na vprašanja, kot so: kaj so naloge vodje projekta, kako uspešno izvesti projekt, kako voditi partnerske projekte, kako poteka nadzor in evalvacija ter kaj vsebujejo vmesna in zaključna projektna poročila.

Več informacij

Google My Business, 21. oktober ob 18.00, ZOOM

Ko poguglate svoje društvo, zavod, ali najdete prave informacije hitro in jasno? Se pravi kontaktni podatki pojavijo tudi v Google Zemljevidih? Če vi ne najdete aktualnih informacij o svoji organizaciji, kaj šele vaši potencialni člani, prostovoljci, projektni partnerji.

Več informacij

Stičišče Središče

 

Tagi