Delavnica umetnostne terapije Perfect Selfie

Metoda art therapy, oz. umetniška terapija je ustvarjalni proces, ki nam pomaga najti nove načine za pridobitev osebnega vpogleda in odkrivanja sebe: kdo smo, kaj želimo, kako gledamo na svet, kako svet gleda nas, kam gremo, želje in strahovi, upanja, ki jih imamo …

Ustvarjanje je uporaben način pri raziskovanju čustev, razvoju samozavedanja, obvladovanju stresa, dvigu samozavesti in delu na socialnih veščinah.

Center za mlade Domžale vas vabi na delavnico, kjer boste ustvarili avtoportret, oz. selfie s pomočjo kolaž tehnike. Če menite, da niste ustvarjalni, naj to ne bo ovira. Umetnost ni popolnost, a hkrati je vsak izdelek popoln na svoj način, saj je le-ta vaše delo.

Na delavnici bodo na voljo revije, časopisi, svinčniki, barve, barvice, flumastri, škarje, lepilo… Delavnica bo potekala v torek, 5. aprila 2022 od 17:00 do 18:30. Prijave zbiramo na elektronski naslov info@czm-domzale.si.

Delavnico vodi Maya Choghari pedagoginja, andragoginja, hispanistka in velike ljubiteljica jezikov in umetnosti. Vabljeni, da ustvarite svoj perfect selfie!

 

Tagi