Dan odprtih vrat Urada domžalske županje

V aprilu, mesecu občinskega praznika Občine Domžale, potekajo številni dogodki, s katerimi se občina predstavlja obiskovalkam in obiskovalcem oziroma občankam in občanom. V sredo, 26. aprila 2023, bo v dopoldanskem času med 10. in 12. uro, ter popoldan med 15. in 17. uro, Urad županje odprl vrata za občanke in občane.

Mag. Renata Kosec, županja Občine Domžale, je povedala: »Občinska uprava je v službi občank in občanov, zato sem takoj po nastopu mandata uvedla posebne ure, ki so namenjene občankam in občanom, imenujemo jih kar Pogovor z županjo. Ob občinskem prazniku pa sem se odločila, da za občanke in občane odpremo vrata Urada županje. To je priložnost, da se bolje spoznamo in povežemo, zato vse toplo vabim, da nas obiščete.«

Vsi, ki bi radi obiskali urad, spoznali županjo in oba podžupana ter njihove sodelavce, vabljeni k prijavi po e-pošti (piar@domzale.si) ali po telefonu (01 721 07 12). Obisk bo potekal v organiziranih skupinah, zato je prijava obvezna. Urad županje bodo lahko v posameznem terminu obiskale največ štiri skupine, zato ne odlašajte s prijavo.

Dan odprtih vrat Urada županje se bo začel pri recepciji, kjer bo skupino občank in občanov sprejela županja in jih odpeljala v sejno sobo Občine Domžale. Po kratki predstavitvi občine in ogledu predstavitvenega videoposnetka občine si bodo zainteresirani ogledali prostore sodelavcev v Uradu županje, nato pa obiskali še oba podžupana in se v pisarni srečali z županjo. Med obiskom bodo občanke in občani spoznali delo in pristojnosti občine ter priložnosti za sodelovanje in povezovanje z županjo oziroma Uradom županje.

Vabljeni na Dan odprtih vrat Urada županje!

Petra Petravič; Foto: Občina Domžale

 

Tagi